Sklep Komputerowy

ESD - Produkt w Dystrybucji Elektronicznej
Darmowa Wysyłka - Produkt w promocji Darmowa Wysyłka
Stany magazynowe - Opisuje stany magazynowe
Cena internetowa - Towar po niższej cenie w sprzedaży wysyłkowej.

Kaspersky Total Security multi-device na 3 stanowiska, 24 miesiące

Producent: Kaspersky, Kod: KTSMD_3D_2Y, Nr katalogowy: KL1919PCCSD

Do koszyka...

Cena brutto: 274,00 zł
222,76 zł netto
Towar jest dostępny w magazynie wysyłkowym.

Średnia ilośćŚrednia ilość
Dystrybucja elektroniczna ESDDystrybucja elektroniczna ESD
Zobacz dostępność w salonach

Powiadom o dostawie lub obniżcePowiadom o dostawie
lub obniżce

Zapytaj o ten produktZapytaj o ten produkt

Więcej opcji

Narzędzia

Wersja do wydrukuWersja do wydruku
Dodaj komentarz, pytanieDodaj komentarz, pytanie

Zdjęcie tymczasowo niedostępne

Opis Kaspersky Total Security multi-device na 3 stanowiska, 24 miesiące

Kaspersky Total Security - multi-device chroni prywatność, finanse, tożsamość i pliki oraz członków rodziny przed zagrożeniami internetowymi, cyberprzestępczością i szkodliwym oprogramowaniem. Innymi słowy: Kaspersky Total Security to ochrona całkowita na komputerach z systemem Windows oraz OS X i urządzeniach mobilnych z Androidem lub Windows Phone
Najważniejsze cechy
  • ochrona antywirusowa dla wszystkich platform PC, MAC, Android
  • ochrona przelewów "bezpieczne pieniądze"
  • ochrona dzieci w Internecie
Ochrona dla komputerów PC, Mac oraz urządzeń z systemem Android. Nowa licencja na3 stanowiska na okres 24 miesięcy.

Kaspersky Total Security - multi-device zapewnia ochronę wielu komputerów i urządzeń przenośnych. Jedna licencja pozwala chronić prywatność, finanse, tożsamość, pliki oraz dzieci na komputerach PC i Mac oraz urządzeniach z systemem Android.
  • Ochrona przed najnowszymi zagrożeniami internetowymi
  • Ochrona komputerów PC i Mac (przy użyciu aplikacji Kaspersky Internet Security for Mac) oraz urządzeń z systemem Android (przy użyciu aplikacji Kaspersky Internet Security for Android)
  • Ochrona prywatności (w tym kamer internetowych)
  • Ochrona środków finansowych w bankach i sklepach internetowych
  • Ochrona tożsamości, plików i innych zasobów cyfrowych
  • Ochrona dzieci przed zagrożeniami płynącymi z internetu
  • Łatwe zarządzanie zabezpieczeniami na wszystkich urządzeniach
  • Skuteczna ochrona bez negatywnego wpływu na wydajność urządzeń

Ochrona świata cyfrowego

Kaspersky Total Security - multi-device chroni prywatność, finanse, tożsamość i pliki oraz członków rodziny przed zagrożeniami internetowymi, cyberprzestępczością i szkodliwym oprogramowaniem. Innymi słowy: Kaspersky Total Security to ochrona całkowita.

Ochrona wielu urządzeń

Pojedyncza licencja pozwala uzyskać najwyższy poziom ochrony na komputerach PC (przy pomocy rozwiązania Kaspersky Total Security oraz aplikacji Kaspersky Password Manager) i Mac (przy pomocy rozwiązania Kaspersky Internet Security for Mac oraz aplikacji Kaspersky Password Manager) oraz urządzeniach z systemem Android (przy pomocy rozwiązania Kaspersky Internet Security for Android oraz aplikacji Kaspersky Password Manager). Bez względu na to, gdzie jesteś i jakiego urządzenia używasz, zawsze masz dostęp do najwyższej jakości zabezpieczeń.

Ochrona prywatności

Nasze innowacyjne technologie stoją na straży prywatności. Technologia ochrony kamer internetowych blokuje dostęp do kamery komputera, tak aby nikt nie mógł wykorzystać jej do szpiegowania. Możesz również szyfrować swoje dokumenty i niszczyć niechciane pliki. Ponadto, jeśli ktokolwiek weźmie do rąk Twój telefon z systemem Android, funkcja ochrony prywatności uniemożliwi wyświetlenie historii połączeń i wiadomości.

Ochrona zasobów finansowych

Funkcja Bezpieczne pieniądze dostępna na komputerach PC i Mac chroni zasoby finansowe w sklepach i systemach bankowości internetowej, zapobiegając kradzieży pieniędzy i danych kont. Żaden inny dostawca nie oferuje tak bogatego zestawu cenionych technologii. Skuteczność funkcji Bezpieczne pieniądze potwierdzają także niezależne testy.

Ochrona tożsamości, plików i innych zasobów

Funkcje ochrony przed wyłudzaniem informacji chronią przed utratą pieniędzy i tożsamości. Dodatkowo, narzędzie Kaspersky Password Manager pozwala tworzyć i przechowywać hasła do wszystkich kont i ulubionych stron oraz zarządzać nimi. A ponieważ wszystkie cenne wspomnienia i dokumenty zasługują na najwyższy poziom ochrony, dodaliśmy funkcję tworzenia kopii zdjęć, filmów, muzyki, dokumentów finansowych i innych danych w chmurze. Możesz w łatwy sposób udostępniać swoje zasoby oraz korzystać z nich na dowolnym ze swoich urządzeń.

Ochrona dzieci przed zagrożeniami internetowymi

Nasze wielokrotnie nagradzane funkcje kontroli rodzicielskiej ułatwiają ochronę dzieci podczas korzystania z zasobów internetu. Funkcje te chronią Twoje pociechy, zapobiegając przestępstwom o charakterze seksualnym, blokując dostęp do nieodpowiednich treści oraz do funkcji zakupów w aplikacjach, a także umożliwiają kontrolowanie dostępu do gier i serwisów społecznościowych w celu zapobiegania ujawnianiu informacji osobistych.

Łatwe zarządzanie zabezpieczeniami na wszystkich urządzeniach

Konto My Kaspersky oferuje dostęp do narzędzi ułatwiających zarządzanie zabezpieczeniami na wielu urządzeniach. Za pośrednictwem internetu możesz sprawdzać stan zabezpieczeń wszystkich urządzeń, na których pracuje nasze oprogramowanie, aktywować wybrane funkcje zabezpieczeń, zarządzać licencjami i wybierać chronione urządzenia. Z poziomu konta możesz również otrzymywać informacje na temat naszych ofert specjalnych oraz uzyskiwać dostęp do bezpłatnych produktów.

Wysoka wydajność i jakość zabezpieczeń

Oprogramowanie Kaspersky Total Security - multi-device oferuje najwyższe bezpieczeństwo przy jednoczesnym zachowaniu wydajności. Nasze technologie pracują w tle, zapewniając najwyższą jakość zabezpieczeń i nie wpływając negatywnie na pracę Twoich urządzeń.

Cechy produktu Kaspersky Total Security multi-device na 3 stanowiska, 24 miesiące

WersjaElektroniczny System Dystrybucji (ESD)
JęzykPolski
Klasa produktuAntywirusowy i ochrona danych